Engagement's photos !

Wednesday, September 9, 2009

Pada 11 Julai yang lalu , semua dah tahu yang Nana dah pun selamat bertunang dengan Khairul Hussin . Mereka melangsungkan pertunangan mereka di Restoran Jeumpa D’Ramo, Bangsar. Tahniah buat mereka !!!

Dan kepada korang yang nak lagi tengok lebih banyak gambar² tunang Nana,just klik here . atau boleh tengok di MySpace FC , www.myspace.com/the_elyanesse (bagi yang tak add lagi,add tau) ...


1 comments:

Anonymous,  November 25, 2009 at 5:31 PM  

khairul nie mmg famous kat his working place area..siapa x kenal khairul..playboy..my friend pon pernah jadi xgf dia..dah dapat elyana sombong nak mampos..macam die sorang couple dgn artis..

Post a Comment