Video menjatuhkan air muka Elyana.

Sunday, December 12, 2010

Adalah dimaklumkan bahawa perempuan yang mirip Elyana dalam video yang anda tonton adalah BUKAN Elyana. Diharap semua tidak ada salah faham dalam kepala tu. Memang 100% bukan. Perkara ni dah di-confirm-kan sendiri oleh tuan punya badan..

Kepada ElyanaLovers semua, kalau ada sesapa tanya, betul ke Elyana dalam video tu, korang just jawab, "NO!". Sekali lagi, memang BUKAN Elyana. Bukan kami menyangkalnya tetapi ianya fakta, bukan Elyana.. Samada Elyana yang dulu @ sekarang, memang bukan k.

Harap semua sedia maklum, dan terima kasih atas sokongan korang semua selama ini. Elyana loves you guys <3

Kami berkeras disini agar tolong jaga sikap anda ketika mengomen. Thanks :3

p/s: ada jugak org mirip Elyana kat Malaysia ni, haha lol!


41 comments:

Anonymous,  December 12, 2010 at 4:55 AM  

tapi mmg nampak sme la....

*cara gelak..
*senyum...
*rambut yg dlu...
*cara berckap...
tp dlm toilet biasse la..benda2 mcm tu....
jangan marah.. =D

admin,  December 12, 2010 at 5:01 AM  

ye.. sama, but kenyataannya itu bukan Elyana.. setiap orangkan ada 7org lain serupa dgn kita. so, mungkin itu pelanduk elyana je..

Anonymous,  December 12, 2010 at 5:36 AM  

nak cover mmg la cakap cmtu..dah malu..aku pun bley gak klau xnak ngaku..

the killers,  December 12, 2010 at 5:41 AM  

ngaku je lah..kan senang drpd org pandang serong sebab ko menipu...
ngaku dan admit je...
xkan ar pelanduk tu dye rambut ko sme mcm ko...xkan ar die hard fans??
nway wat ar video klip mcm tu plak...bleh lah aku main pistol air time bosan2...

daniel December 12, 2010 at 7:34 AM  

salam...video apa yg korang cerita tu? mana nak dapat tgk video tu? bagi link please..hehehehe..

Anonymous,  December 12, 2010 at 8:21 AM  

hehh...korg nihh...
sukati elyana la klu nk ngaku ke x..
mgkin tu mmg bkn ELYANA...
klu korg x cye suda Laa...x pyah la nk ckp or d0wn kn elyana...
she knows everything dat she's doing~

pencinta kedamaian December 12, 2010 at 3:20 PM  

beb...bagilah link
mahu teng0k jugak
wa fans elyana jugak nih
:)

Cadbury Gegerlz December 12, 2010 at 3:31 PM  

xbaik menyangka buruk kat org ...
dalam dunia nie bnyk pelanduk muka serupa ..
lagi2 skunk zaman IT, mcm2 org ley buat utk mejatuhkan maruah org ..
mungkn ada org jeolous tgok populariti sis elyana, tu yg uat video mcm tu ..
drpd kita mndpt dosa mendgr fitnah org, lbh bik kita dgr tuan bdn sndiri ..
sis bersabar jelah ea ..
ini mungkin smua ujian dari Allah .. okey ..

Anonymous,  December 12, 2010 at 4:24 PM  

walau ape pn org ckp abt ELYANA, i tetap syg n bg sokongan kat die.... kalo btl itu die, i rase sesape pn leh wat silap jd x salah kalo d maafkn... kalo tu bkn die plak, syukur la..... NANA i ttp syg u walau ape pn org ckp ttg u k!!!! cayo2!!!!!!!!

Anonymous,  December 12, 2010 at 5:37 PM  

ko g kat http://beautifulnara.com ade video die...
xpon g kat youtube type elyana seksi...ade ar nanti..
cmon guys...nak cari bukan susah...

Gen2Merah December 12, 2010 at 5:51 PM  

salam.. memang itu bukan Elyana... sebenarnya dia tu gadis yang berasal dari timur Sabah.. dengar loghat dorang bercakap pun dah boleh agak.. Kami pun orang Sabah bah... (",)

p/s: mata tak berkelip, berdarah idung tengok... hihihi

admin,  December 12, 2010 at 6:25 PM  

thanks kepada semua yang masih menyokong. kepada lovers berukar jadi haters, kami taleh bt pape dah. mulut korang, mana boleh kami tutup. just pekakkan telinga je..

thanks yet again :3

Anonymous,  December 12, 2010 at 8:02 PM  

pelik la motif video tu di upload????? nak menjatuhkan maruah orang.... tak baik begitu....

Anonymous,  December 12, 2010 at 8:44 PM  

yg amik vid tu mmg cakap sabah. tapi last tu suara mmg mcm elyana.

tapi kalau betul tu bukan elyana xpelah kan. yang tahu kebenarannya hanya elyana sorang.

kalau dia menipu pandai2 lah tanggung nanti. tu je leh ckp.

~~ Cik Muda Enny ~~ December 12, 2010 at 10:54 PM  

kesian kak el..
tape2...
enny just tgok..tp enny xnak komen..
papepon...
kak el be strong..

:)

Anonymous,  December 13, 2010 at 12:08 AM  

hey ellyana,just ignore the negative comment. if the girl in the video is not you, nothing to be worried. there are alot of people out there believe in you.

Nur Izzatie Nadia Binti Subri December 13, 2010 at 2:31 AM  

bukan elyana tue,
cuba korang dengar apa kawan dia cakap
"tipah, org menari diluar, dia menari di tandas"

nickname elyana, "tipah" ker?
hehehe

jgn la tuduh bukan2 :)

Anonymous,  December 13, 2010 at 10:59 AM  

salam..
kalau prkra ni tak btul..yg di ATAS akn tnjukkan kebenaran..cuma bju putih tu saya macam kenal..muka sama macam skulmate saya dulu..budak sabah..

fendidahada December 13, 2010 at 2:31 PM  

walaupun suara seakan-akan elyana dihujung clip tu..tapi saya percaya pada tuan punye diri..mungkin pelanduk 2 serupa...

sw33tdarling.com December 13, 2010 at 3:15 PM  

aikk apa yg teruk sangat ngan video tu.. aku dah tengok, takde laa teruk puun...

yang teruk adalah si pengambil video ngan yang mengupload video.. sebab tak amanah!!!

tarian tu biasa laa tarian syiok sendiri sesama pompuan, aku tak nampak ada jantan kat situ..

lagi satu, kalau betul pun elyana, aku percaya tu masa dia lom kawen... biasalah nak menari berjoget, dah mmg itu keje dia punn...

hapa laa korang yang mengata ni.. korang tu baik sangat ker...?? 2x5 jer...!!

banyak lagi video yg teruk2.. pi kelebek kat sana, tak payah nak sibuk2 buat alim kat sini!

Shahrul Hairy Shaharuddin December 13, 2010 at 3:25 PM  

Chill jek EL, kalau itu bukan you kan, pi lantak orang len nak cakap pa, and congratz for your wedding tempoh hari.. semoga berkekalan di hujung nyawa.. aminn..

yours
SH

jimmy jimboo December 13, 2010 at 4:13 PM  

lantak la suara same ke , tipah ke , sabah ke . dah elyana ckp bkn elyana cukup lah kan . kesian la kt elyana . aku bkn la peminat elyana . tp korg yg ckp dlm video tu elyana tu korg ke yg record video tu ? kalau btl pun itu elyana , korg susah ape *over pulak* npe korg lak yg nk berkeras yg itu elyana? korg ke elyana ? ehh , dh2 .. aku pulak yg sakit pale nanti .
bye3 ..

-atiQah- December 13, 2010 at 5:39 PM  

sy bkn peminat elyana..
tp xsuka kalau org dimalukan mcm tu..hehehe...

tp video tu bkn elyana lah..awal2 je nampak mcm dia..pastu bila tgk lama2 nampak lain..bkn dialah..

Anonymous,  December 13, 2010 at 6:49 PM  

Hahahaha saya peminat elyana sejak dia keluar smpai la dia dah kahwin. Dah jumpa bnyk kali, and dlm video tu mmg elyana pun. Yg sabah tu adik angkat/kwn dia kat sabah. Dia mmg ade knl org sabah jgk. Apa nak heran elyana tu mmg liar lps jd artis. Tak terkawal.

Anonymous,  December 14, 2010 at 12:53 PM  

sama ada benar itu elyana atau bukan, perlu ke kita nak minta elyana akui. memang hak elyana nak nafikan pun. Setiap orang berhak tutup aib sendiri.
Yang bengong adalah tukang upload video tu. Tak guna ada kawan macam tu. huhu
tamat cerita

Anonymous,  December 14, 2010 at 8:51 PM  

mgkn betul dlm video tu elyana, maybe video tu diambil b4 kahwin. bila lps kahwin baru tersebar video tu, dia nafikan sbb diapun kena jg maruah hubby, family and family in law dia. dia x sangka kot member yg ambil video tu sebarkan pada public.

Anonymous,  December 15, 2010 at 2:06 AM  

wo wo wo stop semua.... jaga bekalan masing2... dh cukup belum.. ^._.^

Anonymous,  December 15, 2010 at 3:39 AM  

video yg mne??? xtao pon..

Anonymous,  December 16, 2010 at 9:47 PM  

urm entah la.hanya Allah yang Maha Mengetahui dan juga tuan punya badan.jom la kita jaga amalan masing-masing,kita pon masih rabak sana sini lagi.kalau betul pon vid tu elyana punya mungkin dia dah menyesal.kalau bukan memang teringin rasa nak jumpa awek persis elyana tu.hehe ;)

Anonymous,  December 16, 2010 at 11:14 PM  

bajet la....ko sniri da kantoi yg ko pndai ckp sabah....
x caye korang tgk blik cerita cinta kt ntv7 mggu ni pnye....
husband die ckp awal2 die x caye elyana ni artis sbb elyana n kwn2 die ckp sabah...
ko snri da kantoikan diri ko...
bwk2 la insaf n jd istri yg solehah...

Anonymous,  December 17, 2010 at 12:53 PM  

mmg sama .. suara yang sama.

mmm.. rasanya orang yang sama.

Anonymous,  December 18, 2010 at 9:12 AM  

haha....
thanx elyana belanja ktorg...
selah pung tu yg xtahan...

Skype Crew December 26, 2010 at 4:35 AM  

udah2la korang bertekak. smpi bila pun tak habis.

skang ni elyana da deny so xpyhla nk gado2 ckp dlm video tu adlh dia. klu tu mmg dia pun biar jela. mmg ptt pun dia deny. kita btnggjwb utk tdk buka aib kita wlaupu

InsyaAllah, semoga dgn pnybaran video tu, dia sedar & smoga Allah buka pintu hati dia.

sama2 kita doakan..ak xminat artis sbb dorang ni bnyk bwk cnth xbaik pd masyarakat. kita doa2 spy para artis ni kembali kpd ajaran Islam. psl artis sorang nie kita gado

xgune. buang masa korang je taip kt keyboard tu.

ak xsuka artis..smoga mereka2 ini diberikan hidayah oleh Allah. Amin.. ;)

Anugerah Skrin Rancangan Maksiat

Anonymous,  January 1, 2011 at 7:13 PM  

artis, biasa lah. kalau dah malu cara nak tutup mengaku tu bukan dia je lah. kalau tak nak benda2 ni jadi, tak payah jadi artis. payah tol.

Anonymous,  January 7, 2011 at 12:06 AM  

dh korg sume peminat fanatik die..kowg ckp r tu bukn die...nyampah tul ak ngan peminat fanatik..terang2 kot elyana...muke sebijik,suara sebijik,rmbut apatah lg..bukak r mate besar2..ngekss tul manusia zaman skrang..bodoh pun ye gak...i hate owg peminat fanatik...ak benci artis....pakai seksi2,pastu ckp ikut fesyen la ni la.open minded la..kepala hotak lu..artis malaysia@Islam kt malaysia kebyknnya xde kesedarn agama...(ak xckp ak bek,ak xske artis mlysia..puas ati ak dpt komen kt cnie!!!!!!!!!!!!!!!)

Anonymous,  January 7, 2011 at 5:06 PM  

pehal la korg ni gaduh2. dah mmg sah2 itu elyana la. start dr skolah lg die mmg dah kaki sosial kan, siap dye rambut, skrg lak laki die ade kedai arak kat bangsar tu,sah2 kaki tonggang air haram tu..masyaAllah..dunia dah akhir zaman..insaf la weh..kalo nak tunjuk baik dpn org tak gune,ko menjawab la dgn ALLAH s.w.t.Salam

Anonymous,  February 3, 2011 at 2:57 AM  

nampak sgt niyh elyana lah..cube tgk betul betul care dier gelak......and perhati betul betul ade 2 part dier bercakap dlm vid niyh suare mcm dier jerk..and lagi satu yg dier tgk cermin tuh sebijik jerk muke dier....hurm kalo dah artis tuh mane ade yg nak ngaku..tapi kawan aku sendiri ckp die pernah nampak elyana merokok kat somewhere...no offense...tq.

Anonymous,  February 14, 2011 at 3:18 AM  

mmg elyana lol..ak pon pmnat die gk..dlm vdeo tu mmg die pon..
ade pmnat yg tak buta..tp tu hak elyana nk nafikn..rmbut same tgok belahan rmbut pon same..kiki..
dlm 'crita cinta' pon laki die ade ckp yg elyana ni pndai ckp sabah..
peace not war..(^_^)

Anonymous,  October 14, 2011 at 10:06 PM  

Hai,

sy xnk tuduh pape pon.. tp pernah tgk edisi perkahwinan dalam tv3, elyana dan suami menceritakan bibit2 perkenalan mereka... elyana ada cakap husband ada buka kedai makan, masa tu dia teman kawan dia ORANG SABAH pg interview untuk dapatkan keja di situ...

bila tgk video tu, mmg serupa elyana dulu dan bila teringat dia ada kata dia ada kawan sabah, so serta merta merasa pasti dalam video tu adalah elyana.

Post a Comment