Komen SuperB!

Monday, December 13, 2010


Kami ada terima satu komen mengenai video tersebut yang kami rasa ada betulnya. Kalau gadis tu Elyana, so what? Dia muda lagi kot masa tu, even belum khawin. Dan si pengambil video itu juga adalah pesalahnya kerana tidak amanah.

klik utk besarkan

Ala, biasa lah kan. Kita semua ada melakukan kesilapan yang kita sendiri tak perasan. So, berhenti menyalahkan orang lain kerana kita sendiri ada kekurangan. :D

4 comments:

Haziq December 13, 2010 at 11:03 PM  

betul2 lantak arr ape org nak ckp

Pyka Boo December 13, 2010 at 11:29 PM  

yaa ! sokong ! sume org ade kesilapan nye kann kann ? hehe , btw , always be u Lovers elyana :)

Nor ' Atikah bt NorBaki December 14, 2010 at 2:12 AM  

maknenye btl ke tu die?hope xla..sbb takot kite berusaha nk btl kan keadaan ni,tapi sendiri yg mengkantoikan keadaan....ape2 pon blaja dr kesilapan lalu...btl tu semua manusia buat kesalahan,,

Anonymous,  December 18, 2010 at 9:09 AM  

hahaha...mmg betol lah die ni...mmg x salah tapi presepsi org yg melihat akan menilai elyana tu..

Post a Comment