Salam Aidilfitri!

Saturday, August 18, 2012

Di kesempatan ini, kami dari TeamElyana, mewakili Elyana sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin :) Semoga raya tahun ni lebih bermakna dari tahun-tahun lepas, insyaAllah. Untuk yang tak dapat raya sebab kerja tu, sabar jelah. Maybe next year k :p So korang, sila kumpul duit banyak-banyak. Time ni la kalau nak kumpul duit, tanpa bekerja hehe! Have a nice raya :)

2 comments:

Ha..mizah August 18, 2012 at 6:06 PM  

selamat hary raya jugak, team yana!

awek retro August 23, 2012 at 2:20 PM  

selamat hari raya sis...

Post a Comment