Business Business Business

Monday, January 9, 2012

Sekarang ni, dengan kurangnya aktiviti menanyi dan berlakon, Elyana menggunakan masa yang ada dengan berniaga. Bukan hanya berniaga coklat, tapi juga tat, baby headband, tudung pun ada dijualnya.


kiri; headbag dan blueberry tarts

So, kalau korang berminat untuk beli, boleh PM Elyana terus melalui Facebooknya, click sini. Memandangkan beliau private-kan profilenya, korang kenalah PM beliau dulu untuk di-add dan bolehlah tengok bermacam macam jenis barang yang dijualnya :) Harga jangan risau. Sangat berpatutan.

4 comments:

Lydia January 10, 2012 at 9:28 AM  

nk tmbh pendapatan lh nih iyer..

ZaroL February 18, 2012 at 4:00 PM  

wowww....sedap. Nak try beli la nanti.

salz,  April 12, 2012 at 3:02 PM  

comey2 headbag..

Post a Comment