Aidiladha bersama Cinta

Thursday, November 10, 2011


7 comments:

amoi comel berkata-kata... November 10, 2011 at 6:56 PM  

ada org kata baby kalo da lepas hari, 44 hari mak berpantang, better lepas kan jari2 die, jgn pakai sarung da.. biar da genggam2 jari mak, biar kan die bebas a.. sebab nak bg die lebih berkembang, sebab ada org pnh bektaw, ada kes tu, jari2 anak die numb, sebab bersarung sampai umur da brape bulan ntah.. xtaw a btol ke x.. tp make sure kuku baby x panjang a.. kang abes muka kene cakar..

Shazwani Ramly November 10, 2011 at 8:15 PM  

sgt comel :))) mcm kak elyana la cinta tuh.
so sweet (=
happy family. heeeee.

Lydia November 11, 2011 at 9:22 AM  

wahh!! beshnye de bb ni yer ;)

:|: TinTa Kibod :|: November 11, 2011 at 11:12 AM  

sweet happy family..
comel la Cinta..

amoi comel berkata-kata,
susah juga klu x pkai mitten, mmg kuku tu msalah nt cakar muka..then nak potong kuku bby kecik tu bkn snang dow..

jadi numb tu sbb mmg lgsung x bukak mitten..kita sesekali kene la juga bukak mitten (also booties)..bg dia pegang dsb..slps tu pakaikan semula...jgn x bukak langsung...numb la jari tuh..
~sharing is caring~

amoi comel berkata-kata... November 13, 2011 at 9:21 AM  

tin ta kibod: owh.. hehehe..saya bektaw ape yg saye dgr je,

leeya November 19, 2011 at 8:27 AM  

sweet family lah korang.....:)

Post a Comment