SALAM MERDEKA RAYA :)

Monday, August 29, 2011


Salam! Di kesempatan ini, kami, mewakili sepenuhnya Elyana, ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA kepada semua Elyanesses dan pengunjung blog ini. Kepada yang tak dapat raya tu, sebab kerja, tak apalah. Maybe next year dapat cuti, chill k :p Dan kepada yang da balik kampung, seronok ah korang kan. So, di hari mulia ni, bermaaf-maafan lah kita ya. Jangan berdendam lama-lama, nanti jadi parut. Ish ish!! Be happy as we can, and sekali lagi, SELAMAT HARI RAYA :) Oh! Dan salam 54 tahun Merdeka!

2 comments:

Gen2Merah August 29, 2011 at 9:19 PM  

Selamat Hari raya buat pujaanku Elyana.. Semoga berbahagia di hari kemenangan bersama famili tercinta.

Ikhlas ~Gen2Merah~

RoseVelvetRuby September 8, 2011 at 2:39 PM  

selamat hari raya aidilfitri kak nana..mesti seronok ++ sebab raya dah ade beby uang comel..kiss your da lil princess 4 me ya.. <3<3

Post a Comment