(Gambar) 6 bulan !!

Monday, July 4, 2011


Salam dan hi!
Haaa, hari tu korang dah tengok gambar Nana pada usia kandungan 3 bulan kan? Masa tu tak gebu lagi, but now, korang tengok la sendiri :) Dah macam bukan beliau ahaks.

Well anyway, thanks to Nana for sharing these to us.
Dapat jugak peminat-peminat tengok gambarnya yang sekarang :)



OHYA! Jangan lupa LIKE page Elyana Gift di Facebook dan tempah apa yang berkenan :)

4 comments:

aku punya suka July 7, 2011 at 1:39 AM  

aik..pt0ng rambut dah?
cute bet0l..anyway...cerita
'cinta satay' memang kelakar!
:)

Anonymous,  July 10, 2011 at 4:29 PM  

xnmpk pon perut...

Mrs.Anje @ FaiiYatt July 11, 2011 at 7:59 AM  

yelah kenapa tak nampak perut..? kalau tak silap sekarang ni elyana lagi seminggu dua je nak masuk 8 bulan kan..semoga semuanya selamat..Amin

siti sara,  July 13, 2011 at 1:37 AM  

elyana, tgk la blog nih...
http://ilaoptimacare.blogspot.com/
semoga menjadi panduan untuk elyana selepas bersalin nti

Post a Comment